Leica V-Lux Explorer Kit

Leica V-Lux Explorer Kit: Leicas mest universelle kompaktkamera med eksklusivt tilbehør. Settet leveres i en dekorativ gaveeske sammen med en spesialdesignet kameraveske og nakkerem.

Leica V-Lux er det universelle kompaktkameraet for reise, dyreliv og sportfotografering. Nå er det tilgjengelig som et spesialsett med ekstra tilbehør. Settet inneholder en perfekt tilpasset kamerabag, «Bowery for Leica, Nylon, Black», fra den eksklusive veskekolleksjonen «ONA for Leica». Den robuste baggen er både stilig og funksjonell, og de indre rommene kan flyttes på og gir optimal beskyttelse og sikker oppbevaring av både kamera og personlige gjenstander. Leica V-Lux Explorer Kit inneholder også den robuste og komfortable kameraremmen «Leica Rope Strap designed by COOPH» i rødt. Remmen er laget av samme materiale som brukes til klatretau med detaljer i italiensk skinn.

De tekniske spesifikasjonene til Leica V-Lux Explorer Kit er identiske med standardmodellens. Leica V-Lux imponerer med sin allsidighet og intuitive håndtering. Uansett om du skal ut å reise, på sportsarrangement eller jakter på naturopplevelser, fanger Leica V-Lux fotografiske minner i ypperlig bildekvalitet. Zoomobjektivet er ideell for alle fotografiske situasjoner og dekker brennvidder fra 25 til 400 mm, fra vidvinkel-, til standard- og telefotofotografering, samt makrobilder på en avstand ned til 3 cm. Den raske autofokusen fanger opp motivene på en pålitelig måte, og funksjonen for kontinuerlig fotografering med opptil 12 bilder per sekund i full oppløsning gjør kameraet til det perfekte valget for sport- og dyrelivfotografering. I tillegg kan du filme i 4K-oppløsning.

Leica V-Lux Explorer Kit har en veiledende pris på kr. 12.995,- og er tilgjengelig fra midten av september.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..