Leica APO-Summicron-M 50mm f2 ASPH ‘LHSA’ spesialutgave

Leica APO-Summicron-M 50mm f2 ASPH ‘LHSA’ er en spesialutgave for å feire 50-årsjubileet for The International Leica Society (LHSA).

The International Leica Society (LHSA) er en medlemsorganisasjon som i snart 50 år har vært dedikert til alle aspekter ved Leica-kameraenes historie. 50-årsjubileet i 2018 markeres nå med lanseringen av en spesialutgave av Leica APO-Summicron-M 50mm f2 ASPH. Spesialutgaven forener det klassiske utseendet til Summicron 50mm f2 ASPH fra 1954 med den fremragende bildeytelsen til dagens digitale objektiver.

Spesialutgaven med tilhørende linsedeksel og solblender er laget i messing og kommer i to farger: sort og sølv. Feet-skalaen er gravert i rødt på begge versjoner. De andre graveringene er hvite på den sorte objektivet og tilsvarende sorte på objektivet i sølv. Serienummeret er gravert på blenderringen og holdes i sort på objektivet i sølv, mens serienummeret ikke er farget på det sorte objektivet. I tillegg er det gravert inn ‘MADE IN GERMANY’ og LHSA-logoen på bajonettringen.

Samarbeidet mellom Leica og LHSA har resultert i en rekke spesialutgaver i løpet av årene. Disse inkluderer for eksempel et kamerasett bestående av Leica M6 i sølv med tre Summicron-M-objektiver med forskjellige brennvidder produsert i 1993, samt Leica MP fra 2003 med en spesiell lakkering.

APO-Summicron-M 50mm f2 ASPH ‘LHSA’ er begrenset til 500 eksemplarer på verdensbasis, 300 i sort og 200 i sølv. Emballasjen er forseggjort, og sammen med objektivene følger også et sertifikat.

Leica APO-Summicron-M 50mm f2 ASPH ‘LHSA’ i sort og sølv er tilgjengelig fra 4. desember 2017 og har en veiledende pris på kr. 96.000,- inkl. mva.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..