Leica M (typ 262) ‘red anodized finish’

Leica presenterer et nytt medlem i Leica M-systemet: Leica M (typ 262) ‘red anodized finish’, et helt spesielt kamerahus som kommer i begrenset antall.

Det unike med denne spesialutgaven er fargekombinasjonen. Topp- og bunnplaten er av solid aluminium og anodisert i rødt. Den passer perfekt til fargen på spesialutgaven av Leica APO-Summicron-M 50mm f2 ASPH som kom i 2016 (NB! følger ikke med kamerahuset).

Eksklusiviteten undersktrekes ytterligere av det svært begrensede antall eksemplarer: Som tilfellet var med det røde objektivet, kommer kamerahuset Leica M (Typ 262) ‘red anodized finish’ kun i 100 enheter på verdensbasis, hvert kamerahus med et eget serienummer.

De tekniske spesifikasjonene til denne spesialutgaven er identiske med Leica M (typ 262). Dette er et klassisk rammesøkerkamera hvor fotograferingen kun dreier seg om det essensielle: helt uten Live View- og videofunksjon. Kameraet har en intuitiv betjening med direkte innstillingsmuligheter og rask tilgang til alle funksjoner.

Skarphet, eksponering og farger kan vurderes nøyaktig på kameraets høyoppløselige skjerm på 3 tommer. Glasset som dekker skjermen er laget av spesielt solid og ripebestandig Gorilla-glass.

Leica M (Typ 262) ‘red anodized finish’ har Leica Max CMOS-sensor på 24 megapiksler i fullt 35mm-format, designet og konstruert for både M- og R-objektiver. Den gir ISO-verdier opp til 6.400, noe som gjør kameraet spesielt godt egnet til fotografering i naturlig lys. I samspill med Leica Maestro-prosessoren betyr dette maksimal bildekvalitet og hurtighet.

Kameraet er meget stille i bruk og tillater fotografen å være i senter av begivenhetene. I tråd med Leica sin filosofi er alle funksjoner og finesser designet og konstruert for robusthet og lang levetid.

Leica M (Typ 262) ‘red anodized finish’ kamerahus er tilgjengelig fra midten av desember 2017 og har en veiledende pris på kr. 67.000,- inkl. mva.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..