Ny vidvinkelzoom til Leica SL

Super-Vario-Elmar-SL 16-35mm f3.5-4.5 ASPH gjør SL-systemet enda mer fleksibelt og passer til en rekke fotografiske situasjoner.

Super-Vario-Elmar-SL 16-35mm f3.5-4.5 ASPH er en vidvinkelzoom og det tredje zoomobjektivet til Leica SL. Brennvidden passer til alt fra gruppeportretter, landskap- og arkitekturfotografering bryllup, arrangement- og konsertfotografering til reportasje og dokumentar.

Som for alle Leica-objektiver er produktkvaliteten og bildeytelsen svært høy. Den beskyttede konstruksjonen og en spesiell AquaDura®-coating på linsen gjør at du får glede av objektivet selv under dårlige værforhold.

I tillegg til utmerket bildekvalitet på alle brennvidder og blenderåpninger, har objektivet en rask og diskret autofokus med en spesialutviklet fokuseringsdriver med trinnmotor og lineær posisjonering. Driveren beveger et enkeltstånde og fjærlett fokuseringselement, noe som bidrar til den raske fokuseringshastigheten.

Super-Vario-Elmar-SL 16-35mm 3.5-4.5 ASPH har et nyutviklet optisk system som består av 18 elementer i 12 grupper. Disse inkluderer to asfæriske linser for korrigering av monokromatisk aberration og tre glasselementer med ujevn partiell dispersjon som korrigerer kromatisk avvik. Forbedret monteringsgeometri og linsebelegg i høy kvalitet forhindrer effektivt strølys og refleksjoner i det optiske systemet.

Med nye Super-Vario-Elmar-SL 16-35mm f3.5-4.5 ASPH har Leica SL nå en trio av zoomobjektiver som dekker brennvidder fra 16 mm til 280 mm. Fra før av består SL-systemet av zoomobjektivene Vario-Elmarit-SL 24-90mm f2.8-4 ASPH og APO-Vario-Elmarit-SL 90-280mm f2.8-4, samt flere objektiver med fast brennvidde.

Super-Vario-Elmar-SL 16-35mm f3,5-4,5 ASPH vil være tilgjengelig fra 23. april 2018 og har en veiledende pris på kr. 55.000,- inkl. mva.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..