Nytt kamerablitssystem: Leica SF 60 og Leica SF C1

Den nye systemblitsen Leica SF 60 og radioutløseren Leica SF C1 passer perfekt til Leica S, SL og M10. De kan også brukes i kombinasjon med Leica Q og Leica CL.

Til tross for den lave vekten på 300 g og en høyde på kun 98 mm, tilbyr Leica SF 60 en rekke profesjonelle funksjoner som TTL-blits, HSS til 1/8000 sek., blitshode som kan vippes og vendes, zoomreflektor, integrert diffusor og reflektor, samt master- og slave-funksjon.

Den har et imponerende ledetall på 60 ved ISO 100. Dette gjør Leica SF 60 til en ekstremt kraftig og allsidig mobil løsning for fotografer som ser fordelene ved utmerket lysstyring i alle situasjoner.

SF 60 tilbyr også konstant lys og kommer med LED-lys som er justerbart i ni trinn. Dette er spesielt praktisk til f. eks. videoopptak. Alle innstillinger gjøres enkelt med de to kontrollhjulene og den klare fargeskjermen.

Leica SF 60 blir drevet av fire AA-batterier. Ved opptak over lengre tid kan blitsen også kobles til en Power Pack som ekstern strømforsyning. I tillegg til høyere kapasitet gir en Power Pack enda raskere oppladingstid.

Leica SF C1 radioutløser legger til en rekke kreative muligheter. Den monteres i blitsskoen og åpner opp for trådløs fjernstyring av Leica SF 60 systemblits i frekvensområdet 2,4 GHz. Flere blitsenheter kan benyttes og de kan organiseres i opptil syv kanaler, hver med tre grupper, og styres enten sammen eller separat med like eller forskjellige innstillinger.

Alle funksjonene til blitsenhetene kan brukes akkurat som om de var montert direkte på kameraet. Dette åpner for utallige lyssettingsmuligheter. Innstillingene kan enkelt leses av og endres på fargeskjermen. Leica SF C1 bruker to AA-batterier som rekker til rundt 3000 eksponeringer.

Radioutløseren kommer med microSD kortspor. Her kan de siste programvareoppdateringene lastes opp slik at Leica SF C1 er på høyde med de siste teknologiske nyvinningene.

Begge enhetene er tilgjengelig for bestilling nå.

Veiledende pris inkl. mva. for Leica SF 60 systemblits er kr. 5.460,-  og Leica SF C1 radioutløser koster kr. 3.200,-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..