Nyhet: Leica M-E (typ 240)

Leica M-E (Typ 240) gjør det enkelt å komme i gang med å fotografere med et Leica M-kamera. Denne modellen i den legendariske kamerafamilien er spesielt designet for å immøtekomme nykommere til M-systemet og kommer med en tilsvarende attraktiv pris.

«E» står for «essensen»

Leica M-E reflekterer Leicas designfilosofi og har derfor kun de mest essensielle fotografiske funksjonene. Dette muliggjør intuitiv håndtering, og derfor kan den som fotograferer konsentrere seg om utsnitt og komposisjon – det som faktisk er det viktigste når man tar bilder.

Egenskaper

  • Det gunstigste digitale M-kameraet noen sinne
  • Perfekt for de som ønsker å starte med M-fotografering
  • Full HD video
  • Huset er trukket i sort okseskinn
  • Toppdeksel og bunnplate har antrasittfarget lakk
  • Integrert vater
  • Batteri som varer lenge (1800 mAh)
  • 2GB buffer

Ikonisk design og utvidet kompatibilitet

Leica M-E (Typ 240) er karakterisert av et ikonisk kameradesign, og konstruksjonen er av Leicas sedvanlige høye kvalitet. Det kompakte huset er forseglet mot støv og vanndråper. Det er ekte skinn rundt store deler av huset. Toppdelen og bunnplaten er i en antrasittgrå lakk som er spesielt utviklet til Leica M-E (typ 240). Fotografer som fotograferer med Leica M-E (typ 240) drar fordelen av en utvidet systemkompatibilitet som er karakteristisk for M-familien. Takket være M-bayonetten, er Leica M-E (typ 240) kompatibel med nesten alle Leica M-objektiv som noensinne er konstruert.

Bildekvalitet uten kompromisser

Med en oppløsning på 24MP, tilbyr CMOS-sensoren den ideelle balansen mellom høy oppløsning, for gjengivelse av de fineste detaljene, og en filstørrelse som støtter en problemfri integrasjon i fotografens arbeidsflyt. Leica M-E (typ 240) leverer utmerkede bilder også i dårlig lys takket være ISO-verdi opp til 6400. Et bufferminne på 2GB garanterer den umiddelbare beredskapen man trenger for å fange ethvert øyeblikk når man fotograferer raske sekvenser.

Film i Full HD i Leica-stil

Leica M-E (typ 240) filmer i Full-HD format (1920 x 1080 pixler) med 24, 25, eller 30 bilder per sekund. Fotografiske prosjekter kan derfor berikes med profesjonelle videoer i Leica-kvalitet uten at man behøver å bytte kamera.

Leica M-E kamerahus har en veiledende utsalgspris på kr. 44.000,- og er i salg nå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..