Leica CL Edition Paul Smith

Leica CL er et kompakt og speilløst kamerasystem som nå kommer i en ny og eksklusiv utgave i begrenset opplag.

Leica CL Edition Paul Smith er nå den andre spesialutgaven i samarbeid med den anerkjente britiske designeren. Paul Smith har gitt kameraet med det klassiske utseendet en designmakeover med striper i sterke farger og unike stylingelementer. Resultatet er et iøynefallende kamera som er et must for alle som er opptatt av unik design.

Leica CL Edition Paul Smith er begrenset til 900 enheter på verdensbasis og består av Leica CL kamerahus inkludert objektivet Leica Elmarit-TL 18mm f2.8 ASPH og Neon Rope Strap kamerarem med Paul Smith- og Leica-branding. Det blir levert i en spesiallaget presentasjonseske som også inneholder en pusseklut som matcher kameraet og et ekthetssertifikat.​

Leica CL kan enkelt kobles med Leica FOTOS-app for å overføre bilder og videoer trådløst til smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner. Med appen kan man også fjernstyre kameraet og endre eksponeringsparametere.​

De tekniske spesifikasjonene er identiske med normalutgaven. I kombinasjon med Elmarit-TL 18mm f2.8 ASPH er Leica CL svært kompakt og det ideelle verktøy for fotografer som setter pris på ytelse, rask autofokus, allsidighet, enestående bildekvalitet, intuitiv håndtering og klassisk produktdesign. Objektivet er kun 20,5 mm langt, veier knappe 80 gram, og det trenger ikke solblender da optikken er den beste i sin klasse.​

Leica CL er særdeles brukervennlig med alle viktige kontroller plassert på toppen: Innstilling av blenderåpning, lukkerhastighet, ISO-verdi og eksponeringskompensasjon. Plasseringen gjør at man kan fotografere uten å ta kameraet bort fra øyet. I tillegg viser en ekstra skjerm på topplaten informasjon om relevante innstillinger slik at fotografen har full oversikt.​

Den elektroniske søkeren har en oppløsning på 2,36 millioner piksler og EyeRes-teknologi og er spesialutviklet til Leica CL. Søkeren er så rask at fotografen alltid har full kontroll over bildekomponeringen. Leica Maestro II-prosessoren og den raske autofokusen med 49 målepunkter garanterer maksimal bildekvalitet i kombinasjon med en høyoppløselig sensor på 24 megapiksler i APS-C-format. Leica CL er ikke bare et imponerende stillbildekamera – man kan også filme med en oppløsning på opptil 4K ved 30 bilder per sekund.​

Leica CL Edition Paul Smith har veiledende utsalgspris på kr. 43.500,- og er i salg nå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..