Nyhet: Leica M10P White

Leica slipper enda en spesialutgave av Leica M10-P: Leica M10-P White. Det helt hvite designet er hentet fra den populære spesialutgaven Leica M8 White Edition som ble lansert i 2009. Leica M10-P White kommer i et sett med objektivet Summilux-M 50mm f1.4 ASPH.

Topp- og bunnplaten er hvitmalt og matcher det hvite skinntrekket. Kontrollene er i sølv med graveringer i hvitt, ja selv rammen til skjermen er holdt i hvitt for å skape et enhetlig design.

Leica M10-P White kommer som et sett inkludert en sølvfarget Summilux-M 50mm f1.4 ASPH. Inskripsjonene på objektivet er også holdt i hvitt. En bærerem i ekte skinn preget med Leica-logo og et hvitt skinnetui gjør settet komplett.

Spesialutgaven er kun tilgjengelig i 350 eksemplarer som alle har sitt unike serienummer inngravert i hvitt blekk på blitsskoen.

De tekniske spesifikasjonene, for både kamera og objektiv, er identiske med standardmodellene. Dette er diskrete og minimalistiske fotografiske verktøy som fokuserer på grunnleggende fotografiske funksjoner – helt i tråd med filosofien til Leica M kamerasystem. Den knapt hørbare lukkeren gjør kameraet ideelt til å fotografere uten å forstyrre omgivelsene. Brukeropplevelsen tilbyr alt det en kresen fotograf forventer av et Leica M-kamera med logisk plasserte kontroller og knapper.

Leica Summilux-M 50mm f1.4 ASPH leverer like god kvalitet uansett blenderåpning og fokusavstand. Det er et ypperlig universalobjektiv som passer til de fleste fotografiske situasjoner.

Leica M10-P White er tilgjengelig fra midten av januar 2020 og har en veiledende utsalgspris på kr. 159.000,-.