Nyhet: Leica M10 Monochrom

Leica M10 Monochrom – sort/hvitt-fotografering på et nytt nivå.

Med en nyutviklet sort/hvitt-sensor på 40 megapiksler, leverer Leica M10 Monochrom sort/hvitt-bilder med fantastisk detaljgjengivelse og kontrast under alle lysforhold. Samtidig har kameraet et usedvanlig bredt følsomhetsområde fra ISO 160 til ISO 100.000. Bilder tatt på alle ISO-innstillinger imponerer med finkornet gjengivelse av detaljer og ingen forstyrrende artefakter.

Høydepunkter

  • Enestående bildekvalitet
  • Diskret fotografering
  • Forbedret ISO-ytelse
  • Eksponeringstid opptil 16 minutter
  • Pekeskjerm
  • Sepia og fargetone
  • Rask tilkobling til Leica FOTOS-app
  • Made in Germany

Som tilfellet er med alle Leica M-kameraer, er den nye sort/hvitt-sensoren perfekt tilpasset objektivene i Leica M-porteføljen og utnytter deres ytelse til det fulle med hensyn til kontrast, oppløsning og gjengivelse av de fineste strukturer. Fotografer kan derfor være sikre på at den eksepsjonelle sensorkvaliteten bringer frem det beste i hvert motiv. En sort/hvitt-sensor oppnår en betydelig høyere skarphet og briljans enn en fargesensor med samme oppløsning. Sensoren har ingen fargefiltre på pikslene, noe som betyr at detaljer kan reproduseres med høyest mulig skarphet og skiller seg ut fra omgivelsene med høyere kontrast. Det kommer i tillegg mer lys inn på en sensor uten fargefiltre, noe som resulterer i høyere følsomhet og mindre støy.

Leica M10 Monochrom er et gjennomført diskret kamera. De tekniske detaljene og håndteringskonseptet er identisk med Leica M10-P, en spesielt diskret M-kamera som har fokus på de mest essensielle kamerafunksjonene. Dette inkluderer ISO-hjul på toppen, en knapt hørbar lukker og den stilleste utløseren av alle M-kameraer som noensinne er laget. Leica M10 Monochrom er således det ideelle verktøyet for å ta autentiske fotografier uten å forstyrre omgivelsene.

Materialbruk og ferdiggjøring har samme høye standard som alle Leica M-kameraer er kjent for. Kameraet er konstruert for hånd av erfarne spesialister i store deler av produksjonsprosessen og er så robust bygget at det kan klare selv de tøffeste forhold. Med sin eksepsjonelle kvalitet og pålitelighet representerer Leica M Monochrom derfor også varige verdier og livslang funksjonalitet.

Leica M10 Monochrom er tilgjengelig i slutten av januar og koster kr. 89.950,-