Butikkaktuelle spesialmodeller i Leica CL og Q kamerasystem

Leica Store Oslo har to spesialutgaver av Leica CL og en spesialmodell av Leica Q kompaktkamera, samt ikke å forglemme en småpsykedeliske utgave av Leica Sofort instantkamera, til salgs i butikken akkurat nå.

Leica CL Edition Paul Smith

Leica CL Edition Paul Smith er designet i samarbeid med den anerkjente britiske designeren. Det er en spesialutgave av Leica CL og kommer i kun 900 eksemplarer på verdensbasis. Kamerahuset har fått stylingelementer i sterke farger og kommer med Leica Elmarit-TL 18mm f2.8 ASPH og Neon Rope Strap kamerarem med Paul Smith- og Leica-branding. Les mer

Pris. kr. 43.500,-

Leica CL 100 Jahre Bauhaus

Leica CL 100 Jahre Bauhaus er en spesialutgave av Leica CL laget for å feire 100-årsjubileet for den legendariske Bauhaus-skolen i Dessau, Tyskland. Spesialutgaven kommer i kun 150 eksemplarer på verdensbasis. Settet inneholder Leica CL kamerahus i sølv med sort Leica-logo, Leica Elmarit-T 18mm f2.8 ASPH i sølv og en skinnrem preget med «bauhaus». Les mer

Pris. kr. 43.500,-

 

Leica Q Khaki

Leica Q Khaki er en spesialutgave av Leica Q og kommer i kun 495 eksemplarer på verdensbasis. Kameraet har khaki-farget skinnkledning og matchende skinnrem. Leica har lang tradisjon for å lage grønne spesialutgaver og dette er den aller første Leica Q-en i denne tradisjonen. Les mer

Pris kr. 49.000,-

Leica Sofort Limoland

Leica Sofort Limoland by Jean Pigozzi er et samarbeid med den fransk-italienske fotografen, entreprenøren og kunstsamleren Jean Pigozzi og er basert på karakteren Mr. Limo. Spesialutgaven leveres med rød nylonrem fra av Artisan & Artist med skinndetaljer i blått. Les mer

Pris kr. 4.395,-


Andre spesialutgaver

I tillegg har vi fire spesialutgaver i Leica M kamerasystem tilgjengelig i butikken. Les mer her >