Butikkaktuelle spesialmodeller i Leica M kamerasystem

Leica Store Oslo har en rekke spesialutgaver i begrenset opplag på lager. Hele fire spesialversjoner i Leica M kamerasystem er tilgjengelig i butikken.

Leica M10-P Edition Safari

Leica M10-P Edition Safari er en spesialutgave av Leica M10-P og kommer i kun 1500 eksemplarer på verdensbasis. Det helt grønne kamerahuset kommer med SD- og visittkortholder og bærerem i brunt okseskinn. Les mer

Pris. kr. 81.000,-

Leica M10-P White

Leica M10-P White er en spesialutgave av Leica M10-P og kommer i kun 350 eksemplarer på verdensbasis. Det helt hvite kamerahuset kommer med en sølvfarget Summilux-M 50mm f1.4 ASPH og bærerem i hvitt skinn. Les mer

Pris. kr. 159.000,-

Leica M10-P ASC 100 Edition

Leica M10-P ASC 100 Edition er en en kamerahyllest til filmfotografiet i anledning 100-årsjubileet for grunnleggelsen av American Society of Cinematographers. Dette er en spesialutgave av Leica M10-P og kommer i kun 300 eksemplarer på verdensbasis. Det helt sorte kamerahuset kommer med en gullfarget Leica Summicron-M 35mm f2 ASPH,  Leica Visoflex elektronisk søker og Leica M-PL-Mount adapter. Les mer

Pris kr. 199.000,-

Leica M10-P Ghost Edition for HODINKEE

Leica M10-P Ghost Edition for HODINKEE er utviklet i samarbeid med Hodinkee som er et nettsted for klokker og urverk. Designinspirasjonen er en gammel Rolex Submariner-klokke. Dette er en spesialutgave av Leica M10-P og kommer i kun 250 eksemplarer på verdensbasis. Det sølvfargede kamerahuset er trukket i grått skinn og kommer med en sølvfarget Leica Summilux-M 35mm f1.4 ASPH og en robust grå nakkerem. Les mer

Pris kr. 169.000,-


Andre spesialutgaver

I tillegg til alle Leica M-spesialutgavene, har vi to spesialutgaver av Leica CL og en spesialmodell av Leica Q kompaktkamera, samt ikke å forglemme en småpsykedelisk utgave av Leica Sofort instantkamera, tilgjengelig i butikken. Les mer her >