Møt våren med en Leica

Vi har nå en sjelden mulighet til å tilby utvalgte Leica-produkter til gammel eurokurs. Gjør en ekstra god handel på Leica akkurat nå, så er du godt rustet for vårens små og store fotoøyeblikk.

Her er det mulig å spare flere tusen kroner på kameraer og objektiver. Vårkampanjen varer fra 26. mars til 14. april eller så langt lageret rekker.


Leica M10-P

Spar kr. 17.600,-
Nå kr. 84.000,-
Med Leica M10-P tas diskresjon til et nytt nivå. Leica M10-P har den laveste lukkerlyden av alle M-kameraer som noensinne er konstruert. Dette gjør det til det første digitale M-kameraet som til og med er enda mer diskret enn sine analoge forgjengere. Leica M10-P oppfyller alt som krevende fotografer forventer av et M-kamera med sitt enkle og intuitive håndteringskonsept. I tillegg har kameraet berøringsskjerm.

Les mer og kjøp her >


Leica V-Lux 5

Spar kr. 3.205,-
Nå kr. 12.995,-
Leica V-Lux 5 er et av de mest allsidige kameraene i produktporteføljen til Leica – en perfekt turkamerat! I kombinasjon med en 20 megapiksler sensor på 1″, leverer Leica DC Vario-Elmarit 9.1-146mm f/2.8-4 ASPH superzoom (tilsvarende 25-400mm i 35mm-formatet), ypperlige resultatet over hele zoomområdet og ypperlig bildekvalitet.

Les mer og kjøp her >


Leica Q

Spar kr. 10.502,-
Nå kr. 35.148,-
Leica Q kombinerer fullformatsensor med et ekstremt lyssterkt objektiv i en klassisk 28mm brennvidde. Dette gjør Leica Q perfekt for gate-, arkitektur- og landskapsfotografering. CMOS-sensoren på 24 megapiksler og objektivet er nøyaktig tilpasset til hverandre. Dette gir ekstremt detaljrike bilder med lav støy, også på ISO-følsomhet opp til 50.000.

Les mer og kjøp her >


Leica CL Edition Paul Smith

Spar kr. 12.050,-
Nå kr. 39.950,-
Sikre deg et designikon. Leica CL Edition Paul Smith er begrenset til 900 enheter på verdensbasis og består av Leica CL kamerahus inkludert objektivet Leica Elmarit-TL 18mm f2.8 ASPH og Neon Rope Strap kamerarem med Paul Smith- og Leica-branding. Det blir levert i en spesiallaget presentasjonseske som også inneholder en pusseklut som matcher kameraet og et ekthetssertifikat.

Les mer og kjøp her >


Leica D-Lux 7

Spar kr. 2.800,-
Nå kr. 13.400,-
Kompakt størrelse møter kraftig ytelse. Den store blenderåpningen og brennviddeområdet gjør kameraet allsidig i mange situasjoner – fra portretter og landskap til arkitektur, makrobilder og gatefotografering. Zoomobjektivet Leica DC Vario-Summilux 10,9-34mm f1.7-2.8 ASPH passer perfekt til kameraets nye  4/3-sensor.

Les mer og kjøp her >


Leica CL Vario kit med 18-56mm

Spar kr. 4.200,-
Nå kr. 37.800,-
Med et originalt Leica-design, er Leica CL systemkamera en ny milepæl i Leicas over 100 årige kamerahistorie. Leica CL er meget brukervennlig med alle viktige kontroller plassert på toppen. Plasseringen gjør at man kan fotografere uten å ta kameraet bort fra øyet. Leica CL er ikke bare et imponerende stillbildekamera; man kan filme med en oppløsning på opptil 4K ved 30 bilder per sekund.

Les mer og kjøp her >


Hvilken Leica er du?

Her går Leica-ekspert og Leica Store Oslo butikksjef Arash gjennom de forskjellige kamerasystemene sammen med Erik i Foto.no.


Leica C-Lux

Spar kr. 2.505,-
Nå kr. 10.995,-
Leica C-Lux er et lite og nett kompaktkamera med 15x zoom, berøringsskjerm og unikt design. Alle komponenter i Leica C-Lux, fra objektivet til sensoren på 1 tommer, er nøyaktig tilpasset hverandre for å levere eksepsjonelle bilder i RAW- eller JPEG-format i en kvalitet som gir imponerende bilder i store utskrifter. Velg mellom lyst gull og midnattsblå farge.

Les mer og kjøp her >


Leica Q-P

Spar kr. 17.386,-
Nå kr. 44.770,-
Leica Q-P kombinerer 24 megapiksler CMOS-sensor i fullformat med Summilux 28mm f1.7 ASPH med makro, det mest lyssterke objektivet i sin klasse. Q-P er enda mer diskret enn Leica Q på flere områder. Den røde Leica-logoen er fjernet fra fronten av kameraet. I stedet har Leica Q-P en klassisk Leica-inngravering på toppdekselet. Den matte sorte malingen på kamerahuset er i «stealth»-kvalitet og understreker kameraets taktfulle eleganse. Utløserknappen har fått klassisk Leica M-utforming, slik vi også kjenner fra Leica CL.

Les mer og kjøp her >


Leica SL

Spar kr. 14.485,-
Nå kr. 44.770,-
Den elektroniske søkeren er den første i sitt slag som benytter Leica EyeRes-teknologi og ble utviklet spesielt for Leica SL. Responstiden er kortere enn man klarer å oppfatte, og med en imponerende oppløsning på 4,4 millioner piksler og en forstørrelse på 0,8x, gir denne søkeren en helt ny visuell opplevelse. Leica SL er bygget fra bunnen av også som et videokamera, og har som sådan et rikt utvalg egenskaper og meget god ytelse. En 24 MP CMOS-sensor i 35mm fullformat garanterer et imponerende dynamisk område, utmerket kontrastgjengivelse, eksepsjonell skarphet og støyfrie bilder under nesten alle lysforhold.

Les mer og kjøp her >


Leica CL

Spar kr. 5.105,-
Nå kr. 28.595,-
Leica CL i sort er en følgesvenn så kompakt og diskret at den passer i enhver hånd og finner et sted i et hvert hjerte. Det er særdeles brukervennlig med alle viktige kontroller plassert på toppen: Innstilling av blenderåpning, lukkerhastighet, ISO-verdi og eksponeringskompensasjon.

Les mer og kjøp her >


Leica TL2

Spar kr. 5.505,-
Nå kr. 20.895,-
Leica TL2 er tilgjengelig i to fargealternativer: sølv og sort. Hvert Leica TL2 kamerahus er frest ut av en aluminiumblokk på Leica-fabrikken i Wetzlar. Den høye kvaliteten på materialvalget og den nitidige produksjonsprosessen er unik innen kameraproduksjon og gir Leica TL2 det karakteristiske utseendet og den eksepsjonelle kvaliteten. Kontrollelementene er designet for å gi en intuitiv brukeropplevelse. Dette er et lekende lett og morsomt kamera å fotografere med.

Les mer og kjøp her >


Leica M Monochrom Leitz Wetzlar

Spar kr. 17.692,-
Nå kr. 83.208,-
Denne spesialutgaven av Leica M Monochrom (typ 246) er en hyllest til at Ernst Leitz i 1869 begynte å bruke firmanavnet “Ernst Leitz Wetzlar”. Dette kamerahuset kommer derfor med den tradisjonelle og populære “Leitz Wetzlar”-graveringen på topplaten. Spesialutgaven kommer i kun 150 stykker på verdensbasis. Alle tekniske funksjoner er ellers identiske med det originale Leica M Monochrom (246)-kameraet.

Les mer og kjøp her >


Leica Sofort

Spar opptil kr. 1.604,-
Nå kr. 2.445,-
Leica Sofort er et instantkamera som som kommer i flere farger og mønstre. Det er hvit og rød utgave som har en ekstra hyggelig pris akkurat nå. Gjenoppdag hvor moro det er med instantfotografering. Opplevelsen av å kunne se og dele papirbilder umiddelbart, gjør fotograferingen spontan og unik.

Les mer og kjøp her >


Leica objektiver

Akkurat nå får du også en mengde Leica-objektiver til gammel eurokurs.

Se utvalget og kjøp her >