Viktig informasjon om Leica-reparasjoner

Leica Customer Care i Leitz-Park Wetzlar har pga. Covid-19 valgt å stenge ned sitt verksted fra 23. mars 2020.

Koronaviruset påvirker verden, og den nåværende situasjonen krever handling. Leica Camera AG er klar over sitt samfunnsansvar, og hovedfokuset er helsen til de ansatte. Leica-verkstedet kan derfor ikke lenger vil kunne tilby sine tjenester og stenger Leica Customer Care i Leitz-Park Wetzlar.

Inntil videre ber de sine kunder om å ikke sende inn Leica-produkter til reparasjon i Tyskland. I tilfelle du allerede har et produkt på verkstedet, må du være oppmerksom på at behandlingen vil bli forsinket.

Fotocare tilbyr rens av alle Leica-kameraer og gratis rens av kameraer i M-systemet som normalt i sitt verksted på Skøyen. På grunn av situasjonen hos Leica Customer Care vil Fotocare avvente å sende andre typer reparasjoner til Wetzlar.

Har du en reparasjon som er sendt inn via Fotocare, så ta direkte kontakt med dem. Hjemmeside med kontaktinformasjon: fotocare.no