Nyhet: Leica V-Lux 5 Explorer Kit

Komplett reisesett som dekker de fleste fotografiske situasjoner.

Leica V-Lux 5 er et meget allsidig kamera som passer til reise, sport, fritid og naturopplevelser. Kameraet kombinerer gode bildeegenskaper med en superzoom som tilsvarer 25-400mm i 35mm-formatet. V-Lux 5 har 1″ CMOS-sensor på 20,1 megapiksler og leverer stillbilder i høy oppløsning og UHD 4K-videoopptak. Det brede følsomhetsområdet gjør at kameraet passer godt til de fleste lysforhold.

I tillegg til Leica V-Lux 5 kompaktkamera inkluderer settet en Billingham kamerabag fra ‘Hadley’-kolleksjonen, nærmere bestemt ‘Hadley Digital’ i blå kanvas og med detaljer i brunt skinn. Den robuste vesken er ikke bare stilfull og funksjonell, men er i vanntette materialer og beskytter både kamerautstyret og annet personlig utstyr i en romslig kameraveske.

V-Lux 5 Explorer Kit består også av den robuste og komfortable kameraremmen ‘Leica Rope Strap Glowing Red designet av COOPH’. Remmen er laget av samme nylonmateriale som brukes til klatretau og med detaljer i italiensk skinn.

Leica V-Lux 5 er et av de mest allsidige kameraene i produktutvalget til Leica. Den solide sensoren og det imponerende zoomobjektivet sørger for ypperlig bildekvalitet. En lyssterk elektronisk OLED-søker og den klare berøringsskjermen gjør fotograferingen enkel og effektiv. Kameraet har svært rask autofokus og høy hastighet på seriebilder, og fanger pålitelig inn alle detaljer. Nyskapende funksjoner som Focus Stacking og Post Focusing gjør det rike utvalget av funksjoner enda mer variert. Sammen med Leica FOTOS App, gjør dette Leica V-Lux 5 til et universelt kamera som dekker de aller fleste fotografiske behov.

Leica V-Lux 5 Explorer Kit koster kr. 16.495,- og er leveringsklart i starten av oktober.

Les mer på produktsiden