Capture One for Leica SL- og S-system

Capture One 21 Pro, den foretrukne programvaren for bildebehandling, tilgjengelig for Leica S3, Leica SL2, Leica S (Typ 007) og SL (Typ 601).

Leica har inngått et samarbeid med Capture One, noe som gir eiere av Leica SL- og S-systemene mulighet til å bruke Capture One 21 Pro.

Samarbeidet har resultert i profiler som er nøyaktig kalibrert til hvert kamera. Dette sikrer optimal bildekvalitet slik at Capture One Pro 21 kan utnytte det respektive Leica-kameraets fulle potensial.

Tethered shooting
Fotografen kobler kameraet til datamaskinen via en kabel og fotograferer mens bildene importeres rett inn i programvaren for videre behandling. Kameraet kan betjenes via programvaren som er et kraftig redigeringsverktøy med et intuitivt brukergrensesnitt som enkelt kan tilpasses fotografens behov.

Med sine kraftige verktøy for redigering og organisering, gir Capture One-programvaren sømløs bildebehandling, effektiv arbeidsflyt og total kreativ kontroll.

Gjennomtenkte verktøy
Den nye versjonen av Capture One 21 Pro inkluderer forbedrede importalternativer, enkle penselverktøyinnstillinger, samt de nye Pro Standard-fargeprofilene som forhindrer at fargene forandres når kontrasten endres og mye mer.

Prøv Capture One gratis i 30 dager >