Nyhet: Leica D-Lux 7 Street Kit

Det perfekte valget for spontan gatefotografering.

Leica D-Lux 7 er nå også tilgjengelig som en del av et Street Kit. Det meget lyssterke og brukervennlige kompaktkameraet suppleres med håndgrep, svart kamerastropp og et ekstra batteri, samt automatisk linsedeksel. 

Linsedekselet har en genial åpningsmekanisme som gjør at man ikke lenger trenger å fjerne dekselet før man fotograferer.

Leica D-Lux 7 Street Kit er det ideelle valget til reise- og gatefotografering og har ellers de samme tekniske spesifikasjonene, samt like funksjoner og intuitive betjeningskonsept som den serieproduserte modellen.

Allsidig kamera
Kameraet har fått flere nye funksjoner: berøringsskjerm, bluetooth-tilkobling i tillegg til Wi-Fi og opplading via USB. Dette gjør Leica D-Lux 7 til et svært allsidig kamera som gir fotografisk frihet til å fange unike øyeblikk i imponerende bildekvalitet. De velkjente funksjonene som automatisk eksponeringsmodus, manuelle innstillingsalternativer og en rekke videofunksjoner, kompletteres av en 2,8 megapiksler høyoppløselig elektronisk søker.

Enestående objektiv
Dette kompaktkameraet har et lyssterkt zoomobjektiv, Leica DC Vario-Summilux 10,9-34mm f1,7-2,8 ASPH (tilsvarende 24-75mm i 35mm-format), som i kombinasjon med kameraets nye 4/3-sensor med høyere oppløsning, gir enestående bildekvalitet i alle fotografiske situasjoner. 

17 megapiksler oppløsning
Med 17 megapiksler oppløsning og en maksimal ISO-følsomhet på 25600, gir 4/3-sensoren høy kvalitet med naturlige farger og god overføring av detaljer også når det er lite lys. Andre forbedringer inkluderer blant annet at fokuspunktet kan endres etter opptak, flere eksponeringer med forskjellige fokuspunkter kan legges over på hverandre ved hjelp av Focus Stacking, noe som gir mer dybdeskarphet når man fotograferer f.eks. makrobilder.

Leica FOTOS app
Brukt Leica FOTOS app sammen med Leica D-Lux 7 via blåtann, så kan du fjernkontrollere kameraet og dele bilder og videoer til telefonen eller nettbrettet. Da kan man jobbe videre med bildene i en bilderedigeringsapp og dele i sosiale medier.

Leica D-Lux 7 Street Kit koster kr. 14.995,- og er leveringsklart om kort tid.