Nyhet: Leica M10-R Black Paint

Med den sorte malingen representerer Leica M10-R Black Paint helt perfekt det klassiske Leica-utseendet. Ved bruk over tid vil malingen bli slitt av og den underliggende messingen vil gradvis begynne å vises i hjørnene og kantene. Dette gir en unik patina som understreker kameraets individuelle karakter.

Leica M3 (eid av Elliott Erwitt)

Leica M10-R Black Paint er dermed et kamera som ikke bare fanger øyeblikk, men også forteller sin egen historie. Det siste tilskuddet til M-familien er et godt eksempel på Leicas urokkelige dedikasjon til kvalitet og håndverk.

I tillegg til den spesielle overflatemalingen er det noen designdetaljer som skiller Leica M10-R Black Paint fra den serieproduserte M10-R-modellen. Dette utgjør den klassiske Leica-graveringen på topplaten sammen med «Ernst Leitz Wetzlar Germany». Den røde Leica-logoen er utelatt, noe som gjør kameraet svært diskret.

Som med alle Leica M10-kameraer, er Leica M10-R Black Paint utstyrt med en ekstremt stillegående lukker, slik at fotografen kan ta bilder uten å forstyrre motivene eller tiltrekke seg unødig oppmerksomhet.

Perfeksjonisme ned til minste detalj er et av kjennetegnene til dette spesielle kameraet. Både ISO- og lukkerhjulet har klassisk ruglete kanter, og utløserknappen er i sølvkrom utførelse.

Leica M10-R Black Paint leverer ekstremt høy bildekvalitet. Med en oppløsning på over 40 megapiksler fanger sensoren inn selv de minste detaljer. Dette gjør at kameraet kan utnytte det fulle potensialet til den legendariske M-optikken.

De tekniske spesifikasjonene til Leica M10-R Black Paint er identisk med den serieproduserte Leica M10-R-modellen. 

Leica M10-R Black Paint kommer i begrenset antall og har veil. pris kr. 91.000,-.