Nyhet: Leica C-Lux Style Kit

Leica C-Lux kommer nå i to spesialkits som blir laget i kun 150 eksemplarer på verdensbasis.

Settene består av Leica C-Lux kompaktkamera med superzoom, Andrea Leica C-Lux skulderveske med skreddersydd kamerarom, samt en fargekoordinert Protector C-Lux som beskytter kameraet samtidig som den gir full tilgang til å fotografere.

Leica C-Lux Light Gold Style Kit
Leica C-Lux Midnight Blue Style Kit

For C-Lux Style Kit Midnight Blue kommer både kamera og beskyttelsesveske i en elegant, dypblå tone som kombineres med en svart skulderveske.

Både beskyttelsesvesken og skuldervesken er laget av skinn av ypperste kvalitet. Beskyttelsesvesken festes enkelt til kameraet via den integrerte D-ringskruen og leveres komplett med en matchende kamerarem.

Leica C-Lux-et digitalt kompaktkamera av høy kvalitet som er utstyrt med et 15x optisk zoomobjektiv og sensor på 20 megapiksler.

Perfeksjonisme ned til minste detalj er et av kjennetegnene til dette spesielle kameraet. Både ISO- og Den ypperlige ytelsen, kombinert med en kompakt konstruksjon, gjør C-Lux til en ideell følgesvenn for hverdagsbruk, utflukter og reisefotografering.

Leica C-Lux Style Kit koster kr. 11.995,-.