21. oktober: Foredrag med Leica-ambassadør Henriette Sagfjord

Torsdag 21. oktober kan du bli bedre kjent med Henriette Sagfjord som holder foredrag på Foto.no sin høstmesse.

Foto: Justin P. Walters

Tid: 21. oktober 2021 kl. 18:00-19:00
Sted: Foto.no
, Trelastgata 3 (se kart) vis-à-vis Leica Store Oslo

Henriette skal prate om om hvorfor hun startet opp med fotografering og hva hun fokuserer på. I løpet av 10 år som fotograf har hun vært innom flere sjangre og hun jobber ofte prosjektbasert. Hos oss skal hun blant annet fortelle om BDSM-prosjektet sitt og hva hun har lært underveis når man jobber med såpass intime settinger, samt reisen hun nylig hadde til Island.

Henriette Sagfjord er Leica-ambassadør og ble født i Trondheim 23. januar 1997. Hun jobber konseptuelt med fotografi for å oppnå en dypere forståelse av seg selv og verden rundt seg. Bildene skildrer gjerne en drømmeaktig verden – en slags parallell virkelighet, men Henriette er også en ypperlig dokumentar- og konsertfotograf som har et helt unikt blikk for å skildre menneskelige uttrykk, følelser og situasjoner. Fotografiene hennes er ofte narrative og leker med farger, natur og tåke, men også med rom og scenografi. Henriette finner inspirasjon i musikk til å tolke omgivelsene på nytt og koble seg fra verden. Hun er for tiden basert i Oslo.

henriettesagfjord.com

instagram.com/henriettesagfjord

Alle bilder © Henriette Sagfjord hvis ikke annet er nevnt.

Dette eventet foregår på høstmessen til Foto.no og sendes også på YouTube.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..