Vernissage 16. oktober: Fotoutstilling med Henriette Sagfjord

Lørdag 16. oktober kl. 14:00-16:00 inviterer vi til vernissage på fotoutstillingen til Henriette Sagfjord.

Tid: 16. oktober 2021 kl. 14:00-16:00
Sted: Leica Store Oslo, Dronning Eufemias gate 12 (se kart)

Vi har gleden av å invitere til utstilling med Henriette Sagfjord i regi av Leica Store Oslo og Bresson i forbindelse med Foto.no sin høstmesse. Utstillingen presenterer et utvalg av Henriettes fotografier og markerer at hun nylig har blitt Leica-ambassadør.

Utstillingen blir hengene utenfor inngangen til Leica Store Oslo i butikkens åpningstider fram til lørdag 23. oktober. Henriette har også foredrag torsdag 21. oktober kl. 18:00.

Henriette Sagfjord ble født i Trondheim 23. januar 1997. Hun jobber konseptuelt med fotografi for å oppnå en dypere forståelse av seg selv og verden rundt seg. Bildene skildrer gjerne en drømmeaktig verden – en slags parallell virkelighet, men Henriette er også en ypperlig dokumentar- og konsertfotograf som har et helt unikt blikk for å skildre menneskelige uttrykk, følelser og situasjoner.

Fotografiene hennes er ofte narrative og leker med farger, natur og tåke, men også med rom og scenografi. Henriette finner inspirasjon i musikk til å tolke omgivelsene på nytt og koble seg fra verden. Hun er for tiden basert i Oslo.

Hjertelig velkommen!

henriettesagfjord.com

instagram.com/henriettesagfjord

Foto: Henriette Sagfjord