17. november: Sort-hvitt printkurs

Onsdag 17. november kl. 15:30-17:30: Sort-hvitt printkurs med Christopher Næss. Kurset er gratis og passer for deg som vil lære om sort-hvittprinting uansett hvilket kamerasystem du bruker.

Leicas revolusjonerende Monochrom-kamera har åpnet opp for nye muligheter for digital sort-hvittfotografering. En ting er å ta bildene, men hvordan går du frem for å sikre at du gjengir det rike omfanget av gråtoner på papiret? Printekspert Christopher Næss fra Foto.no gir deg de beste tipsene.

Bildene er fotografert med Leica Q2 Monochrom

Kurset er gratis og passer for deg som vil lære om sort-hvittprinting uansett hvilket kamerasystem du bruker. Kursdeltakerne oppfordres til å ta med egne bildefiler hvis de ønsker spesifikke tilbakemeldinger.

Leica M-serien har to Monochrom-kamera, mens Leica Q-serien har ett. Felles for begge er at dette er et ekte sorthvitt-kamera med råfiler (DNG) i gråtoner. Ved å droppe RGB-/Bayer-filteret og lavpassfilteret på disse kameraene får hver bildesensor høyere følsomhet, oppløsning og skarphet. Resultatet er et imponerende toneomfang og suveren detaljgjengivelse.

Christopher Næss jobber på Foto.no og holder en rekke kurs og seminarer innen skanning, digital arbeidsflyt, printing, fargestyring og kalibrering. Næss er ekspert på skannere og fotoskrivere. Han har lang erfaring med Epsons profesjonelle storformatskrivere. Det Næss ikke vet om skann og print, er ikke verdt å vite, og han kan hjelpe deg med å gjøre printhverdagen litt enklere, morsommere og ikke minst rimeligere.

Hjertelig velkommen på sort-hvitt printkurs i Leica Store Oslo!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..