Nyhet: Leica D-Lux 7 Vans x Ray Barbee

Leica har gått sammen med to stjerner fra skateboardscenen, – motemerket Vans og skateren, musikeren og fotografen Ray Barbee. Resultatet er Leica D-Lux 7 Vans x Ray Barbee som kommer i et begrenset opplag. Dette ekstraordinære kameraet tar pulsen på skateboardkulturen.

«The joy is in capturing the journey.»


Ray Barbee

Vans har skapt skatesko og klær i mer enn fem tiår og har forblitt tro mot sitt image som et merke for undergrunnsscenen samtidig som de har oppnådd global anerkjennelse.
Multitalentet Ray Barbee er ikke bare en skateboard-pioner – han er også kjent som musiker og Leica-fotograf.

«I am very honored to be working with both Vans and Leica – not just to show the connection between skating and photography, but also to celebrate the enormous contributions of both brands in their respective fields. The coming together of these two brands represents a truly special collaboration.»

Ray Barbee

Leica D-Lux 7 Vans x Ray Barbee Edition er dekket med Vans’ ikoniske rutemønster. Toppplaten på kameraet har Ray Barbees signatur, samt Vault-logoen – et undermerke som Vans reserverer for spesielt avanserte produkter og eksklusive samarbeid.

Settet inkluderer en spesialdesignet bærestropp og matchende støvpose, begge i gråblå.

Den ene siden av posen er utsmykket med Barbees sitat, «The joy is in capturing the journey», som har blitt et motto for dette spesielle samarbeidet.

Den andre siden av posen viser de berømte ordene til Ernst Leitz II: «Ich entscheide hiermit: Es wird riskiert». Dette kan oversettes med «Jeg bestemmer herved: risikoen skal tas» – noe som markerte klarsignalet for produksjonen av Leica I i 1924.

Leica D-Lux 7 Vans x Ray Barbee har ellers de samme tekniske spesifikasjonene som den serieproduserte modellen. Leica D-Lux 7 er et svært allsidig kamera som gir fotografisk frihet til å fange unike øyeblikk i imponerende bildekvalitet. De velkjente funksjonene som automatisk eksponeringsmodus, manuelle innstillingsalternativer og en rekke videofunksjoner, kompletteres av en 2,8 megapiksler høyoppløselig elektronisk søker.

Kompaktkameraet har et lyssterkt zoomobjektiv, Leica DC Vario-Summilux 10,9-34mm f1,7-2,8 ASPH (tilsvarende 24-75mm i 35mm-format), som i kombinasjon med kameraets nye 4/3-sensor med høyere oppløsning, gir enestående bildekvalitet i alle fotografiske situasjoner. 

Brukt Leica FOTOS app sammen med Leica D-Lux 7 via blåtann, så kan du fjernkontrollere kameraet og dele bilder og videoer til telefonen eller nettbrettet. Da kan man jobbe videre med bildene i en bilderedigeringsapp og dele i sosiale medier.

Leica D-Lux 7 Vans x Ray Barbee har en veiledende utsalgspris på kr. 15.900,- og er leveringsklart om kort tid.