Bytt til Leica

Det har aldri vært enklere.

Innbyttekampanjen varer til 31. mars 2022

Bytt til Leica SL2 og SL2-S nå og Leica tilbyr en enestående ekstra innbytteverdi.

Oppdag en unik bildekvalitet og en ny fotografisk nytelse med SL-systemet. For å motta verdikupongene på epost, er det eneste kravet å registrere deg.


Leica SL2 eller Leica SL2-S – valget er ditt

Bygd med lidenskap

Fotografering er Leicas lidenskap. Akkurat som din. Derfor bygger Leica tidløse, pålitelige og holdbare kameraer med den største omhu og oppmerksomhet på detaljer. Den funksjonelle designen og den intuitive håndteringen gjør kameraet til et enkelt, men enestående verktøy å jobbe med.

Ditt Innbyttekamera

Innbytteverdien du får for kameraet ditt er avhengig av modell og spesifikasjonsklasse. Vi har informasjon om priser og prissetting. Ta gjerne kontakt med oss før du registrerer innbyttekameraet ditt hvis det er noe du lurer på.