Nyhet: Summicron-M 28 f2 ASPH Matte Black

Leica Summicron-M 28mm f2 ASPH Matte Black er et meget lyssterkt vidvinkelobjektiv.

Denne designvarianten kommer i 450 eksemplarer og er i matt svart finish med lysegrønne graveringer. Med det innebygde objektivdekselet er dette et ekstraordinært objektiv for reportasjefotografering: kompakt og allsidig.

Med sitt ekstremt ripebestandige belegg er den mattsvarte Summicron-M 28 f2 ASPH er det perfekte objektivet for reportasjefotografering. Denne produktvarianten har et smart integrert objektivdekselet for ultimat bekvemmelighet.

Objektivet er designet for å komplementere M10-P Reporter med sine innlagte graveringer i lysegrønt, men vil også være et utmerket tillegg til alle andre M-kamera.

Summicron-vidvinkelobjektivet er lyssterkt, kompakt og leverer eksepsjonell ytelse. Den enestående hastigheten gjør den spesielt allsidig og gir strålende bilderesultater selv under vanskelige lysforhold.

Ved maksimal blenderåpning leverer Summicron-M 28 mm f2 ASPH imponerende rik kontrast, ddifferensiert gjengivelse av selv de fineste strukturer, en myk og jevn bokeh og ekstremt høy oppløsning.

Dette skyldes et optisk design som nesten fullstendig eliminerer de astigmatiske forskjellene i bildefeltet forårsaket av dekselglasset på sensoren og sikrer utmerket bildekvalitet fra hjørne til hjørne.

Leica Summicron-M 28mm f2 ASPH Matte Black har en anbefalt utsalgspris på kr. 46.000,- inkl. mva.