1. september: Leica Street Photo Walk & Talk

Torsdag 1. september kl. 15:30-18:00: Leica Street Photo Walk & Talk med Bjørn Opsahl og Tore Utheim.

I forbindelse med gatefotouke hos FOTO.NO, vår gode nabo i Barcode, blir det workshop med Bjørn Opsahl og Tore Utheim.

På denne workshopen vil Leica-ambassadør Bjørn Opsahl og Leica-fotograf Tore Utheim ta deg med ut i Oslos gater og for å fotografere. Her blir det mulig å lære hvordan du kan bruke komposisjon og eksisterende lys for å skape spennende gatebilder.

Vi møtes i Leica Store Oslo i Dronning Eufemias gate 10 før vi går ut. Bjørn vil fylle på med inspirasjon og skal snakke om fargefotografering mens Tore vil snakke om sorthvitt-bilder.

Kurset er gratis og passer for deg som vil lære om gatefotografering uansett hvilket kamerasystem du bruker. Begrenset antall plasser så forhåndspåmelding er nødvendig.

Om Bjørn Opsahl

Bjørn har bemerket seg som en av landets mest allsidige og kjente fotografer, med alt fra portretter av verdensstjerner til gatefotografi, til hovedutstillinger på Henie-Onstad Kunstsenter og Stenersen Museum som billedkunstner. Bjørn er en velkjent pådriver og ildsjel for deling av faglig kunnskap og erfaringer, med en entusiasme for faget som smitter raskt. Bjørn har undervist på Bilder Nordic, Elvebakken og Westerdals.

Om Tore Utheim

Tore ser best i sort-hvitt og har reist rundt omkring i verden og fotografert og dokumentert med sitt Leica-utstyr i en årrekke. Tore kan du også treffe når han er på jobb i butikken til FOTO.NO i Oslo.

Hjertelig velkommen på street photography workshop!

Coverbilde: Tore Utheim